3 Kasım 2015 Salı

Beşiktaş Lokomotiv Moskova Maçı Hangi Kanalda

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı ne zaman şifreli mi şifresiz mi? Beşiktaş’ta Avrupa heyecanı yaşanıyor. Kartal gruptan çıkmak istiyor. Bu nedenle de Moskova engelini aşmayı hedefliyor. İlk maç 1-1 berabere bitmişti. Ama bu kez Beşiktaş sahasında oynamanın avantajını kullanacak. Tek hedef ise 3 puan.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında 5 Kasım(Perşembe) günü TSİ 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Skenderbeu’yu deplasmanda Jose Sosa’nın 28. dakikada attığı golle 1-0 yenmişti. Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı 2. maçında Sporting CP ile 1-1 berabere kalmış, golü 61. dakikada Gökhan Töre kaydetmişti. Kartal, Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynadığı 3. maçında ise 1-1 berabere kalmış ve golümüzü 64.dakikada Mario Gomez atmıştı. Siyah-beyazlılar H Grubu’nda 3 maç sonunda topladığı 5 puan ile 2. sırada yer alıyor.
Lokomotiv Moskova ile oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yaparken maçın dördüncü hakemi Mike Pickel olacak. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Tobias Stieler ve Robert Hartmann.
Bakalım Beşiktaş Lokomotiv Moskova’yı yenip avantajı eline geçirebilecek mi…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder